6725 Szeged, Csillag u. 18.

+36(20)941-7376

Kereső

Kategóriák

Gyártók

Kézi hengerítő, motoros hengerítő, hidraulikus hengerítő 3 hengeres, hidraulikus hengerítő 4 hengeres különböző vastagságú lemeztáblák hengerítésére.

  Hengerítő gépek kézi és gépi működésűek

  Hengerelés

  Tekercses lemezfeldolgozás: A lapos acéllemez külső rétegének szálai külső erő hatására megnyúlnak, a belső réteg szálai pedig lerövidülnek, ami hajlítási deformációt eredményez. A hengerlést hengerlő gép végzi. A különböző anyaghőmérséklet szerint hideg tekercsre és forró tekercsre osztják. A tekercselt lemezeket főként kerek csősorok, csövek, légzsákok stb. hegesztésére használják.

  A hengeralakítás egy folyamatos folyamat, amely a fémlemezt vagy tekercset a kívánt formává alakítja a tandemben elhelyezett hengerek csoportjával, és minden henger csak fokozatosan változtatja meg a fémformát, és minden lépésenkénti apró változtatás a tervezett profilszelvényhez vezet.

  A hengeralakítási eljárás előnyei és hátrányai

  A hengeralakítás egy folyamatos profilgyártási eljárás, amelynek során a fémlemezeket fokozatosan a kívánt formára formálják, kisebb tűrésekkel, és olyan előnyöket kínál, mint a bonyolult geometriai formák, a nagy szilárdság, a méretpontosság, a szűkebb tűrések és az egyenletes felületkezelés. Ezenkívül a hengeralakító megoldás vékony falú keresztmetszeteket és összetett alakú profilokat készíthet, amelyeket más gyártási megoldásokkal nehéz előállítani. A népszerű fémgyártó gépekhez képest a hengeralakító általában minden olyan feladatot el tud végezni, mint a hajlítás, vágás, egyengetés és préselés. lyukakat. Ezért a hengeralakítás az optimális megoldás a mezőgazdasági igényekhez, napenergia és infrastruktúra az iparágak ideálisak a hengeralakításhoz, míg a présfékezés vagy hajlítás jobb megoldás lehet a kis mennyiségű gyártáshoz és az egyszerűbb alkatrészekhez