Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

550 mm csúcstávolságig

Esztergák 550 mm csúcstávolságig
Rendezés:
Nézet:
428EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A Hobby 140 precíz asztali esztargagép a legalkalmasabb kisebb munkadarabok megmunkálására. A kicsi és rezgésmentes felépítése lehetővé teszi használatát finommechanikai szakma, órakészítők, aranyművesek, modellkészítők részére.
628EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A kicsi és kompakt asztali esztergagép Hobby 250 precizitása alapján, valamint a sík-, ill. hosszesztergálás és a menetvágás lehetősége által barkácsolóknak és otthoni hobbi használatra a legjobban alkalmas.
754EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig Az asztali esztergagép Hobby 300 DC a kefe nélküli egyenáramú motor által nyugodt működést, valamint az orsó egyenletes meghajtását kínálja. A meggyőző ár-teljesítmény arány által ez a modell ideális modellezőknek és otthoni hobbi barkácsolóknak.
799EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig

A HolzmannED300ECO asztali vezérorsós fémipari eszterga változtatható fordulatszámmal top modell a 300 mm csúcstávolságú esztergák között. Ideális választás finommechanikai munkák elvégzéséhez.

873EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig Az asztali esztergagép Hobby 300 VD az optimális ár-teljesítmény arány és az átfogó különtartozékok által egy optimális gép hobbibarkácsolók számára. A szállítási terjedelem tartalmaz egy digitális mutatót a sík- és felsőszánhoz.
883EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A mini-esztergacenter Proficenter 250 sorozatszerűen marófeltéttel van felszerelve. A kompakt felépítési módjának köszönhetően, ez a gép nyugodt működést kínál és ezáltal precíz munkát garantál. A gép alkalmazása igényes modellezőknek ajánlott.
949EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A Holzmann ED300FD asztali vezérorsós fémipari eszterga változtatható fordulatszámmal top modell a 300 mm csúcstávolságú esztergák között. Ideális választás finommechanikai munkák elvégzéséhez.
967EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig Az asztali esztergagép Hobby 350 VD pótlólagosan - ellentétben a Hobby 300 VD-vel - 50 mm-rel nagyobb csúcstávolságot, egy digitális fordulatszám mutatót a fordulatszám egyszerű leolvasásához, valamint erősebb hajtómotort kínál. A meggyőző ár-teljesítmény arány által ez a modell ideális modellezőknek és otthoni hobbi barkácsolóknak.
981EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A Hobby 300 Super asztali esztergagép a kefe nélküli egyenáramú motor által nyugodt működést, valamint az orsó egyenletes meghajtását kínálja. A meggyőző ár-teljesítmény arány által ez a modell ideális modellezőknek és otthoni hobbi barkácsolóknak.
1.054EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig Az asztali esztergagép Hobby 400 Super biztosíja a kefe nélküli egyenáramú motorja által az orsó magas forgási nyugalmát valamint egyenletes meghajtását. A meggyőző ár- és teljesítményaránya által ez a modell ajánlott modellépítőknek ill. hobbi-barkácsolóknak.
1.065EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A Hobby 350 VDM asztali esztergagép – a Hobby 350 VD-vel ellentétben – rendelkezik fém kézikerekekkel a support-on és a nyeregszegen  illetve egy 9 részes fémkivitelű váltókerék-készlettel menetvágáshoz. Ez a modell nagyon kedvelt ambíciózus modellkészítők körében.
1.099EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A Holzmann ED400FD asztali vezérorsós fémipari eszterga változtatható fordulatszámmal top modell a 400 mm csúcstávolságú esztergák között. Ideális választás finommechanikai munkák elvégzéséhez.
1.125EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A precíz asztali esztergagép Profi 300 V a mi topmodellünk, max. 300 mm-es csúcstávolságú esztergálási tartománynál. A fordulatszám fokozatmentes beállítása által ezt a gépet alkalmazhatja igényes finommechanikai műszerész és modellező.
1.256EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig Az asztali esztergagép Profi 400 V sorozatszerűen egy fokozatmentes fordulatszám-szabályzóval van felszerelve, a beállított fordulatszám leolvasása digitális mutató segítségével történik. Az optimális ár-teljesítmény arány által ez a modell ideális modellezők és hobbi-barkácsolók részére.
1.338EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A precíz asztali esztergagép Profi 300 V a mi topmodellünk, max. 300 mm-es csúcstávolságú esztergálási tartománynál. A fordulatszám fokozatmentes beállítása által ezt a gépet alkalmazhatja igényes finommechanikai műszerész és modellező.
1.365EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A Profi 400 G asztali esztergagép - összehasonlítván a Profi 400 V-vel - egy előtéttel van felszerelve, ezáltal a fordulatszám-fokozat ékszíjjal történő váltása elmarad. A beállított fordulatszám gyorsan és egyszerűen leolvasható a digitális fordulatszám-mutatóról.
1.486EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig

Az asztali esztergagép Profi 400 V sorozatszerűen egy fokozatmentes fordulatszám-szabályzóval van felszerelve, a beállított fordulatszám leolvasása digitális mutató segítségével történik. Az optimális ár-teljesítmény arány által ez a modell ideális modellezők és hobbi-barkácsolók részére.

 

1.671EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A Profi 550 WQ precíz vezérorsós esztergagépet a DIN-standard szigorú előírásai szerint gyártják. E modell különlegessége a nagy hosszanti előretolási tartomány 6 szabadon választható előretolással, valamint a szériaszerű síkelőretolás. 
1.671EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig A Profi 550 WQ precíz vezérorsós esztergagépet a DIN-standard szigorú előírásai szerint gyártják. E modell különlegessége a nagy hosszanti előretolási tartomány 6 szabadon választható előretolással, valamint a szériaszerű síkelőretolás.
1.704EUR + ÁFA
[maincategory] 550 mm csúcstávolságig Az asztali esztergagép Profi 450 V megnyerő a modern felépítési módja, valamint további innovációi által (többek között egyenáramú motor, fóliabillentyűzet általi alkalmazás). A meggyőző ár-teljesítmény arány által ez a modell ideális modellezőknek és otthoni hobbi-barkácsolóknak.