Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Normál esztergák

Faesztergák Normál esztergák
Rendezés:
Nézet:
208EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák A DM 305 V modell sorozatszerűen a fordulatszám elektronikus, fokozatmentesen beállítható fordulatszám-szabályzójával van felszerelve. A meggyőző ár-teljesítmény arány által ez a modell ideális megoldást jelent barkácsolók és tanműhelyek számára.
229EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák

A Holzmann D 300F faeszterga kiváló választás amatőröknek, barkácsolóknak. Jó ár-teljesítmény arány. Fokozatmentes fordulatszám-szabályozóval felszerelve.

257EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák A DM 450 esztergagép a stabil szürkeöntvény konstrukció által vibrálásmentes és pontos munkát biztosít. A modell opcionálisan ellátható egy állványhosszabbítóval, amely 980 mm--re növeli a csúcsok közti távolságot.
279EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák

A Holzmann D 460 faeszterga egy változatosan bővíthető gépet kínál igényes modellezőknek, vagy kisiparosoknak.

296EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák A DM 450 V modell sorozatszerűen a fordulatszám elektronikus, fokozatmentesen beállítható fordulatszám-szabályzójával van felszerelve. A meggyőző ár-teljesítmény arány által ez a modell ideális megoldást jelent barkácsolók és tanműhelyek számára.
329EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák

A Holzmann D 460F faeszterga kiváló választás amatőröknek, barkácsolóknak. Jó ár-teljesítmény arány. Fokozatmentes fordulatszám-szabályozóval felszerelve.

379EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák

A Holzmann D 460FXL faeszterga kiváló választás amatőröknek, barkácsolóknak. Jó ár-teljesítmény arány. Kicsi súlyú, ennek ellenére halk működésű, fordulatszám könnyen beállítható.

468EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák A DB 450 esztergagép a stabil szürkeöntvény konstrukció által vibrálásmentes és pontos munkát biztosít. A nagyvonalú alapfelszerelés által (LED-mutató, fokozatmentes fordulatszám-szabályzó,…) ez a modell ideális félprofesszionális alkalmazók részére.
645EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák A VDM 500 esztergagép a stabil szürkeöntvény konstrukció által vibrálásmentes és pontos munkát biztosít. A nagyvonalú alapfelszerelés által (LED-mutató, fokozatmentes fordulatszám-szabályzó,…) ez a modell ideális félprofesszionális alkalmazók részére.
699EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák

A Holzmann D 510F fokozatmentes faeszterga kiváló stabilitásával professzionális felhasználók számára ajánlott.

1.474EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák A HCL 620 esztergagép a stabil szürkeöntvény konstrukció által vibrálásmentes és pontos munkát biztosít. A nagyvonalú alapfelszerelés által (LED-mutató, fokozatmentes fordulatszám-szabályzó,…) ez a modell ideális félprofesszionális alkalmazók részére.
1.801EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák A HCL 1200 modell sorozatszerűen a fordulatszám elektronikus, fokozatmentesen beállítható fordulatszám-szabályzójával van felszerelve. Ezáltal a munkadarabhoz való optimális illeszkedés garantált. Ennek a modellnek az alkalmazása túlnyomórészt professzionális barkácsolóknak ajánlott.
1.999EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák

Nehéz faeszterga széles gépággyal. Hosszú késtartóval és fokozatmentes magasság állítással nyújt megmunkálási lehetőséget professzionális felhasználóknak.

2.129EUR + ÁFA
[maincategory] Normál esztergák A HCL 1200 Top modell sorozatszerűen a fordulatszám elektronikus, fokozatmentesen beállítható fordulatszám- szabályzójával van felszerelve. Ezáltal a munkadarabhoz való optimális illeszkedés garantált. Ennek a modellnek az alkalmazása túlnyomórészt professzionális barkácsolóknak ajánlott. Ezenkívül a HCL 1200-hoz képest nagyobb forgatási átmérőt kínál e típus.