Kezdőlap Pellet kazánok BIODOM 50 KW (Pellet kazán)

BIODOM 50 KW

Leírás:

Fűtési teljesítmény 50 kw ( 27 - 50kw), Hatásfok 90 % felett, Pellet tartály Nagyobb méretű tartály, vagy siló, Pellet fehasználás (óránként) 6,2 - 17,5 kg/h, Füstgáz csőkivezetése 130 mm átmérő, Levegőellátás -, Nettó súly 472 kg, Elektromos ellátás 230 V 50 Hz, Vízcsatlakozás DN 32, Víztartály 144 liter

 

AJÁNLATKÉRÉS

+36 20 / 9417376

info@csomorszerszamgep.hu

Amennyiben nem találja meg honlapunkon az Ön által keresett pellet kazánt, kérem lépjen kapcsolatba velünk és segítünk a beszerzésben!

Eladó pellet kazán!

Új szerszámgépek kínálatunkban!

Bővítettük kínálatunkat, s így már új Holzmann és Bernardo szerszámgépek forgalmazásával is foglalkozunk. Kérjük tekintse meg új szerszámgépeinket a bal oldali menü új szerszámgépek menüpont alatt. A mindig legfrissebb kínálat megtekintésére ajánljuk a gyártók honlapját: www.holzmann-maschinen.at , www.bernardo.at .

Információ

Tisztelt látogatónk, engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Csomor Szerszámgépnél vásárolt esztergák, esztergagépek, marógépek, prések, vésőgépek, hajlítók, lemezhajlítók, hengerítők, lemezollók, darabolók, fűrészgépek, fűrészek, fúrók, fúrógépek, faipari gépek, pellet kazánok hitelezésében vagy lízingelésében segítséget ajánlunk önnek az Impuls Leasing Zrt. és a Fundamenta Lakáskassza Zrt. finanszírozásával.

 

Ajánljuk figyelmébe a BIODOM energiatakarékos, környezetbarát, pellet (fűrészpor granulátum) tüzelésű kazánjainkat. Amennyiben fontos Önnek a környezetvédelem, a kényelem, a precizitás, a megbízhatóság, a hatékonyság, a tisztaság, valamint a pénzére is odafigyel, akkor legjobban teszi, ha a pelletfűtést választja!

Keresés
Látogató számláló
Linkajánló

Csomor Szerszámgép Kereskedés, Műszaki, Kereskedelmi és Szakértői Iroda. Szerszámgép, eszterga, esztergagép, marógép, köszörű, prés, vésőgép, hajlító, lemezhajlító, olló, daraboló, fűrészgép, fűrész, fúrógép, hengerítő, Pellet kazán. Új Holzmann és Bernardo faipari és fémipari gépek. Értékbecslés, vagyonértékelés, üzletértékelés, igazságügyi szakvélemény kiadása.